Câți lei este, de fapt, un shekel, moneda care le-a dat mari bătăi de cap concurenților la Asia Express

Mult a fost, puțin a rămas până vom afla echipa câștigătoare de la Asia Express. Ultima etapă a emisiunii se desfășoară în Israel, acolo unde va avea...

Câți lei este, de fapt, un shekel, moneda care le-a dat mari bătăi de cap concurenților la Asia Express
Sursa foto: www.cancan.ro

Mult a fost, puțin a rămas până vom afla echipa câștigătoare de la Asia Express. Ultima etapă a emisiunii se desfășoară în Israel, acolo unde va avea loc si marea finală, care va fi difuzată duminică, la Antena 1.

Însă, așa, ca la final, problemele nu au încetat, ba chiar s-au ținut scai de concurenți. De-a lungul ultimelor zile petrecute în Israel, aceștia au avut mai multe probe cu bani. Concurenții au avut la dispoziție o sumă fixă cu care trebuiau să facă piața, să cumpere diferite produse.

Mai mult decât atât, în ediția difuzată seara trecută, aceștia au trebuit să vândă niste tablouri desenate chiar de ei. Însă, problemele au fost datorate de moneda locală, shekel. Concurenții au avut mari batai de cap cu moneda oficiala din Israel, care, potrivit cursului valutar la zi, costă 1.40 lei.

Irina Fodor: ”Înainte să ajungă ei la jocurile de amuletă, multe dintre ele le testam pe pielea mea

Irina Fodor a vorbit despre experiența „Asia Expess” și despre întreg efortul depus în timpul filmărilor. Deși nu a trebuit să îndure condițiile și probele dure prin care au trecut concurenții, experiența nu a fost una ușoară nici pentru ea. Aceasta a dat câteva detalii din culisele show-ului de la Antena1.

Irina Fodor a mărturisit că întregul proiect este unul extrem de solicitant. Este vorba de multă muncă, de puțin somn și o avalanșă de emoții. 

„Eu mă culcam cât de devreme puteam. La 11 îmi doream să fiu în pat, pentru că la 4 mă trezeam, avem nevoie de câteva ore să arăt a om și să îmi funcționeze capul limpede. Concurenții, echipele de teren, reporterii, în aceeași situație. Nu cred că apucau să doarmă mai mult de patru ore pe noapte”, a declarat Irina Fodor, la Xtra Night Show.

Mai mult, Irina Fodor a vrut să trăiască și din experiența concurenților și de multe ori încerca toate probele pe care aceștia le aveau de făcut chiar pe pielea sa.

„Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, sunt destul de tocilară, așa că îmi făceam temele foarte bine. Înainte să ajungă ei la jocurile de amuletă, multe dintre ele le testam pe pielea mea, ca să văd cam cât de greu o să fie, să îi pot pregăti”, a mai spus Irina Fodor.