Ce spune Dominic Fritz despre clipele de groază petrecute în timpul „vizitei” găștii de la AUR în Primăria Timișoara

George Simion și gașca lui de suporteri au intrat ca la eie acasă, în sediul Primăriei Timișoara, în încercarea de a ajunge până în biroul primarului...

Ce spune Dominic Fritz despre clipele de groază petrecute în timpul „vizitei” găștii de la AUR în Primăria Timișoara
Sursa foto: www.realitatea.net

„Primarul Dominic Fritz spune că nu se simte deloc intimidat de vizita cu scopuri precise a liderului AUR, George Simion și anunță că organele de poliție deja au demarat proceduri de urmărire penală a celor care au pătruns în primărie.

„Este o încercare de a normaliza un comportament politic violent, cât și profund antidemocratic. Politicenii și factorii de decizie trebuie să ia atitudine și să condamne la unisor acest act.

Erau vreo 2-3 jandarmi prezenți acolo, poliția locală era acolo, din păcate i-au lăsat pe oameni să intre. City managerul Timișoarei a reușit să închidă ușa pe etaj și a oprit această hoardă violentă. Statul trebuie să arate că poate face față unor astfel de evenimente violente.

Pe mine nu mă intimidează, ci mă întărește să fac o politică de bun simț și care se luptă cu adevăratele probleme ale României. Fritz e problema României și faptul că este neamț? Eu am sesizat poliția, iar ei au demarat urmăriri penale și vor da amnezi. În prezent, se lucrează la identificarea persoanelor. Sper ca sancțiunile să fie extrem de dure”, a declarat primarul Timișoarei în emisiunea „Controversat”.