Cîțu, despre afirmația lui Orban privind parteneriatul cu Iohannis: Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el

Florin Cîțu, ales în urmă cu o zi președinte PNL, îi cere lui Ludovic Orban să clarifice ce a vrut să spună când a afirmat că între el și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. "Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pe...

Cîțu, despre afirmația lui Orban privind parteneriatul cu Iohannis: Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el

Florin Cîțu, ales în urmă cu o zi președinte PNL, îi cere lui Ludovic Orban să clarifice ce a vrut să spună când a afirmat că între el și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. "Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el", a afirmat premierul.

"Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a spus Ludovic Orban, în prima sa reacție după aflarea rezultatului alegerilor interne de la Congresul PNL.

"Am văzut aseară o declarație a lui Ludovic Orban la plecare, sper că era la supărare.

Pe mine m-au votat liberalii și pentru parteneriatul cu Klaus Iohannis. Îi voi cere lui Ludovic Orban să-și clarifice poziția. Planurile noastre de viitor sunt strâns legate de parteneriatul cu Klas Iohannis.

Dacă nu își clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el.

Să vină să ne explice ce a vrut să spună, pentru că PNL și această conducere au un parteneriat cu Klaus Iohannis", a spus Florin Cîțu.

El a mai dat asigurări că nu vor păți nimic cei care l-au susținut pe Ludovic Orban.

"Liberalii care l-au susținut au funcții în partid, vor merge mai departe. Până la urmă a fost o competiție... mai dură decât se așteptau românii, dar a trecut. Acum partidul își va uni toate forțele împotriva adversarului nostru, PSD", a afirmat Florin Cîțu.