Farul Constanţa învinge CS Mioveni cu 2-1, cu un gol marcat în ultimul minut suplimentar de joc

Farul Constanţa a obţinut duminică după-amiază a 5-cea victorie în acest sezon de Liga 1, învingând cu 2-1 pe CS Mioveni, golul victoriei fiind marcat de Ciobanu în ultimul minut suplimentar de joc. Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră pri...

Farul Constanţa învinge CS Mioveni cu 2-1, cu un gol marcat în ultimul minut suplimentar de joc

Farul Constanţa a obţinut duminică după-amiază a 5-cea victorie în acest sezon de Liga 1, învingând cu 2-1 pe CS Mioveni, golul victoriei fiind marcat de Ciobanu în ultimul minut suplimentar de joc.

Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră prin Jefte Betancor, care a ajuns cu acest gol la cota 8 în clasamentul golgheterilor, pe care îl conduce autoritar (1-0, min. 16).

Betancor a ratat şansa de a majora scorul, în minutul 18, şutând peste poartă de la 6 metri, cu poarta goală.

Spaniolul s-a aflat din nou faţă în faţă cu Ducan, dar nu a reuşit să îl învingă, şutând în plasa laterală, în minutul 39.

Cu 3 minute înainte de pauză, Mioveni a egalat prin Sanoh, care a marcat cu capul, din faţa porţii, din centrarea lui Dumitriu, golul fiind anulat pe motiv că mingea a părăsit suprafaţa de joc înainte de centrare.

Rusu a ratat o nouă ocazie de a egala, după ce a primit cadou o minge în faţa porţii lui Aioani, dar nu a reuşit să îl învingă din apropiere.

Acelaşi Rusu a egalat în cele din urmă, în minutul 86, de data aceasta profitând de o minge ricoşată în faţa porţii goale, după o lovitură liberă a oaspeţilor.

Elevii lui Gheorghe Hagi au forţat pe final, după o aruncare de la margine, Ciobanu profitând de o minge ajunsă cu noroc în faţa careului de 6 metri, pe care a trimis-o cu stângul în poartă.

Farul Constanţa a acumulat 18 puncte, în 10 etape, şi a urcat pe locul 3, de unde poate fi înlăturată la finele etapei doar de o victorie a celor de la UTA în faţa campioanei CFR Cluj.

Echipele

  • Farul Constanţa: Aioani - D.Dussaut, S.Mladen, I.Larie, V.Ghiţă, Radu Boboc - A.Artean, F.Purece - A.Pitu, Jefte, G.Ganea

Rezerve: L.Brănescu, A.Dobrosavlevici, Romario Pires, Ely Fernandes, Enes Sali, Adrian Petre, Gabriel Buta, Andrei Ciobanu, Bradley De Noojer
Antrenor: Gheorghe Hagi

  • CS Mioveni: R.Ducan - D.Oancea, A.Iacob, A.Scarlatache, I.Burnea - L.Dumitriu, M.Panait, A.Buziuc, D.Toma - M.Sanoh, B.Rusu

Rezerve: I.Popescu, G.Garutti, I.Balaur, V.Coşereanu, A.Cierpka, Ş.Blănaru, V.Ciucureanu, A.Cristea
Antrenor: Alexandru Pelici