Fiul lui David Beckham şi-a făcut debutul ca jucător profesionist de fotbal

Romeo Beckham, fiul starului englez David Beckham, şi-a făcut debutul ca fotbalist profesionist duminică, sub culorile echipei secunde a clubului Inter Miami, la care tatăl său este acţionar, informează cotidianul The Independent....

Fiul lui David Beckham şi-a făcut debutul ca jucător profesionist de fotbal

Romeo Beckham, fiul starului englez David Beckham, şi-a făcut debutul ca fotbalist profesionist duminică, sub culorile echipei secunde a clubului Inter Miami, la care tatăl său este acţionar, informează cotidianul The Independent.

Beckham junior, în vârstă de 19 ani, a semnat la începutul acestei luni primul său contract ca fotbalist profesionist, cu Fort Lauderdale CF, echipa de rezerve a clubului Inter Miami.

Duminică, fiul lui Beckham a evoluat timp de 79 de minute în partida pe care Fort Lauderdale a încheiat-o la egalitate, scor 2-2, cu formaţia Tormenta, în cadrul USL League One.

Romeo Beckham a jucat pe postul de extremă, alături de Harvey Neville (19 ani), fiul lui Phil Neville, fostul coechipier al lui David Beckham la Manchester United şi actualul antrenor al lui Inter Miami.