Gangster notoriu asasinat chiar în sala de judecată, în Delhi, de doi bărbați care s-au dat drept avocați

Doi bărbați care s-au dat drept avocați au împușcat mortal un gangster notoriu chiar într-o sală de judecată din capitala Indiei. Cei doi au deschis focul asupra lui Jitender Maan Gogi în instanță, unde se judeca un caz împotriva lui. Polițiștii afla...

Gangster notoriu asasinat chiar în sala de judecată, în Delhi, de doi bărbați care s-au dat drept avocați

Doi bărbați care s-au dat drept avocați au împușcat mortal un gangster notoriu chiar într-o sală de judecată din capitala Indiei.

Cei doi au deschis focul asupra lui Jitender Maan Gogi în instanță, unde se judeca un caz împotriva lui. Polițiștii aflați în sală au răspuns, la rândul lor, cu focuri de armă și i-au ucis pe cei doi. Anchetatorii cred că asasinatul a fost ordonat de un rival al gangsterului, relatează BBC.

Gogi era pe lista celor mai căutați infractori din India, fiind acuzat în zeci de dosare inclusiv pentru crimă, răpire și fraudă.

Incidentul a ridicat întrebări cu privire la securitatea instanțelor din Delhi.

Gogi a fost arestat la Delhi în martie anul trecut pentru crimă și extorcare.

Anchetatorii cred că era ținta mai multor bande din cauza creșterii notorietății sale. Și-a început activitatea infracțională din adolescență, fiind implicat inițial în jafuri.

Dar mai târziu, el a fost principalul suspect în numeroase asasinate ale unor persoane cunoscute, inclusiv în cel al unui cântăreț celebru în India.