Marcel Ciolacu, despre posibilitatea refacerii USL: „Cum mă vedeți pe mine să stau cu Cîțu la masă?”

Marcel Ciolacu spune că PSD nu se va alia cu PNL și că nici nu va reface USL. Liderul PSD a exclus și posibilitatea susținerii din Parlament a unui guvern minoritar PNL - „Cum mă vedeți pe mine să stau cu Cîțu la masă?”, a spus Ciolacu....

Marcel Ciolacu, despre posibilitatea refacerii USL: „Cum mă vedeți pe mine să stau cu Cîțu la masă?”

Marcel Ciolacu spune că PSD nu se va alia cu PNL și că nici nu va reface USL. Liderul PSD a exclus și posibilitatea susținerii din Parlament a unui guvern minoritar PNL - „Cum mă vedeți pe mine să stau cu Cîțu la masă?”, a spus Ciolacu.

Întrebat cum se va poziţiona partidul său, dacă preşedintele Iohannis va propune refacerea USL, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu merge! Cum mă vedeţi pe mine să stau cu Cîţu la masă?

Au luat o hotărâre, PNL, că nu se aliază cu PSD. Păi, te-a întrebat cineva? Ţi-am zis eu că mă aliez cu tine? Ce alianţă, domnule? La alegeri!”.

Liderul PSD a reiterat că partidul pe care-l conduce nu va vota un guvern minoritar PNL, conform Agerpres.

„Este exclus să votăm un guvern minoritar PNL, indiferent de cine e trecut.

Domnul Iohannis a dus ţara în această situaţie politică, dorindu-şi guvernul său, din aceşti pierzători de alegeri şi să-şi asume prerogativele constituţionale. Nu mai poate ieşi din acest impas decât cu alegeri anticipate (...) Veţi vedea că toată această ceartă între Barna, Cîţu, o să vedeţi peste 2-3 săptămâni ce se pupă, după ce trec congresele.

Categoric, se vor împăca. Cum să plece, domnule, de la ciolan, de acolo? Aţi văzut câine plecând de la măcelărie? O să spună că sunt responsabili, că e pandemia acută”, a declarat Marcel Ciolacu, la RTV.

Referitor la posibilitatea suspendării preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD spune că nu susţine, în acest moment, un astfel de demers, ţinând cont de contextul politic şi realităţile din România.