Marius Tucă explică ce-l recomandă pe Loți Boloni să preia echipa națională: „Calculează foarte mult” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Marius Tucă e convins că Ladislau Boloni ar fi cea mai bună variantă pentru postul de selecționer al României în acest moment. Realizatorul TV a fost...

Marius Tucă explică ce-l recomandă pe Loți Boloni să preia echipa națională: „Calculează foarte mult” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE
Sursa foto: www.prosport.ro

Marius Tucă e convins că Ladislau Boloni ar fi cea mai bună variantă pentru postul de selecționer al României în acest moment. Realizatorul TV a fost prezent în studioul ProSport LIVE și a vorbit despre cele mai recente subiecte din sport.

Loți Boloni și Răzvan Burleanu poartă negocieri încă de pe 6 ianuarie 2022, după ce Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu l-au refuzat pe președintele FRF.

„Boloni este o figură aparte! Este un om care calculează foarte mult. Nu ia deciziile ușor! Ține foarte mult la părerea lui. Analizează fiecare pas, fiecare mișcare. E greu să negociezi, să semnezi cu Boloni! Este diferit, din multe puncte de vedere, dar este un antrenor mare și merită efortul.

Nu l-am mai sunat, n-am apucat să vorbim săptămâna aceasta, dar nu s-a schimbat nimic peste noapte. El le ține pe ale lui”, a spus Marius Tucă, la ProSport Live.

Boloni, atent cu noul contract de la FRF!

Conform surselor ProSport, negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF continuă și în acest moment. De altfel, antrenorul a dat contractul la verificat avocaților, iar în orele următoare le va da un răspuns final lui Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu.

Loți Boloni s-a gândit și la persoanele pe care le va avea în staff. Acesta vrea să-l aibă alături de el la echipa națională pe preparatorul Peter Catteeuw, așa cum a anunțat ProSport în cursul acestei zile. Apoi, restul detaliilor par să se fi rezolvat.

The post Marius Tucă explică ce-l recomandă pe Loți Boloni să preia echipa națională: „Calculează foarte mult” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.