Membrii echipei lui Orban şi-au retras candidaturile pentru BEX. Virgil Guran: „Nu plec nicăieri”

Membrii echipei lui Ludovic Orban şi-au retras candidaturile, duminică. Virgil Guran a anunţat că nu va mai candida pentru prim-vicepreşedinte, dar nu pleacă din partid. Virgil Guran a spus că dacă ar candida la funcţia de prim-vicepreşedinte ar îns...

Membrii echipei lui Orban şi-au retras candidaturile pentru BEX. Virgil Guran: „Nu plec nicăieri”
  • Membrii echipei lui Ludovic Orban şi-au retras candidaturile, duminică.
  • Virgil Guran a anunţat că nu va mai candida pentru prim-vicepreşedinte, dar nu pleacă din partid.

Virgil Guran a spus că dacă ar candida la funcţia de prim-vicepreşedinte ar însemna să fie făcute două tururi şi şedinţa să se prelungească cu 4 ore.

„Nu vreau să rămân în memoria dumneavoastră omul Guran care v-a ţinut 4 orei aici. Vreau să rămân în memoria dumneavoastră Guran, care dacă a promis a rămas lângă Ludovic Orban, chiar dacă şi-a pierdut funcţiile, chiar dacă unii colegi de la mine, de la Dâmboviţa, şi-au pierdut funcţiile şi îmi cer scuze pentru asta. Vreau să rămân în memoria dumneavoastră poate ca omul care a avut curajul să spună ce gândeşte chiar dacă am supărat conducerea (...). Totuşi, rămân în competiţie la vicepreşedinte regional şi ştiţi cum e în politică, negociem cu colegii de la Giurgiu, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Ialomiţa, Teleorman şi Călăraşi. Am scurtat Consiliul Naţional cu 4 ore, poate merit şi eu un vot din partea dumneavoastră”, a spus Virgil Guran.

Acesta a spus că nu pleacă din partid.

„Apropo, că am auzit multe. Nu plec nicăieri. Rămân aici, împreună cu dumneavoastră şi vreau să avem performanţă”, a mai spus Guran.

S-au mai retras Sabin Sărmaş (candida la vicepreşedinte comunicaţii, societate informaţională şi digitalizare), Dragoş Garofil (candida pentru vicepreşedinte sănătate), Marsalic Jaro Norbert (candida pentru vicepreşedinte sănătate), Adrian Oros (candida pentru vicepreşedinte pe Nord-Vest) şi Molnár Ervin.şi Mircea Buhur, Ioan Turc (membri BEX) şi Valentin Cocoş (vicepreşedinte pentru românii de pretutindeni).