Mircea Lucescu, selecționerul României? „I se potrivește de minune!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Mircea Lucescu, selecționerul României? Este o întrebare pe buzele multor fani, unul dintre aceștia fiind și Marius Tucă. Invitat la ProSport Live, Marius...

Mircea Lucescu, selecționerul României? „I se potrivește de minune!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live
Sursa foto: www.prosport.ro

Mircea Lucescu, selecționerul României? Este o întrebare pe buzele multor fani, unul dintre aceștia fiind și Marius Tucă.

Invitat la ProSport Live, Marius Tucă este convins că Mircea Lucescu nu ar încerca „să-i stoarcă” de bani pe șefii Federației Române de Fotbal.

Mircea Lucescu a fost desemnat antrenorul anului 2021 în Ucraina, după ce a devenit iar campion în această țară.

Marius Tucă este cu gândul la Mircea Lucescu: „Nu este vorba despre bani!”

Dacă varianta Ladislau Boloni va pica în cele din urmă, Edi Iordănescu și Adrian Mutu ar urma să se lupte pentru postul de selecționer al României.

Deși are cuvinte de laudă pentru cei doi antrenori tineri, Marius Tucă nu renunță la ideea de a-l vedea pe Mircea Lucescu pe banca tricolorilor.

„Edi Iordănescu a arătat că e antrenor, la fel ca Mutu. Lucescu senior de ce nu e însă propus la națională? Spune-mi și mie! Nu cred că este vorba despre bani aici. I se potrivește de minune acest lucru. Te întreb și eu, de ce nu fac asta cei de la FRF? Selecționer, aici, ai 15 meciuri, acolo (n.n. Dinamo Kiev) ai meci săptămână de săptămână”, a spus Marius Tucă, la ProSport Live.

Nu știu dacă cineva acolo ar avea nevoie de personalitatea mea, în FRF, nu cred. S-a mai pus o dată problema și au făcut tot ce a fost posibil să nu mă mai apropii de echipa națională. Acum 20 și ceva de ani. Nu actuala conducere. Răzvan Burleanu a venit după mine, la Kiev, să-mi propună să preiau naționala. Era prea târziu” – Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

The post Mircea Lucescu, selecționerul României? „I se potrivește de minune!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.