O fată de 13 ani, dispărută de acasă, a fost găsită decedată într-o pădure

O fată în vârstă de 13 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită, duminică, decedată într-o râpă din pădurea din Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului. Familia fetei în vârstă de 13 ani, din T...

O fată de 13 ani, dispărută de acasă, a fost găsită decedată într-o pădure
  • O fată în vârstă de 13 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită, duminică, decedată într-o râpă din pădurea din Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud.
  • Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului.

Familia fetei în vârstă de 13 ani, din Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud, a anunţat dispariţia copilei sâmbătă seara, în jurul orei 20.40,

Poliţiştii au căutat-o pe fată, însă din cauza vizibilităţii reduse, acţiunea s-a încheiat duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00.

La primele ore ale dimineţii, familia i-a anunţat pe poliţişti că un vecin a găsit-o pe fată într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri.

Din păcate, copila era decedată.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească, în urma necropsiei dispuse, cauzele şi modalitatea producerii decesului şi împrejurările producerii evenimentului.