O ursoaică îşi învaţă puiul să se dea pe tobogan, într-un video viral

Un parc de joacă dintr-un orăşel din Carolina de Nord a fost luat cu asalt de către un pui, dar nu unul de om, ci de urs. Ursoaica a profitat şi l-a învăţat pe micuţ cum să se dea pe tobogan. Momentul înduioşător a fost filmat de o învăţătoare. Anim...

O ursoaică îşi învaţă puiul să se dea pe tobogan, într-un video viral
  • Un parc de joacă dintr-un orăşel din Carolina de Nord a fost luat cu asalt de către un pui, dar nu unul de om, ci de urs.
  • Ursoaica a profitat şi l-a învăţat pe micuţ cum să se dea pe tobogan.
  • Momentul înduioşător a fost filmat de o învăţătoare.
Animalele sunt uimitoare, fie ele domestice sau sălbatice. Iar când vine vorba despre instinctul matern şi abilităţile de părinte, oamenii au de învăţat de la ele.
Ursuleţul şi mama lui au vizitat un parc de joacă şi au ales un tobogan. Acesta a urcat scările, temător. Ursoaica s-a dat prima pe tobogan pentru a-i arăta puiului cum se face. Apoi a fugit către un tobogan mai mic şi l-a aşteptat jos, cu braţele deschise.
Încurajat de mamă, puiul s-a dat pe tobogan iar ea l-a luat în braţe, fericită. Apoi s-au tăvălit pe jos şi s-au jucat, sub privirile dascălilor de peste stradă, care au filmat momentul şi au postat pe Facebook.