Scandal între Marcel Pușcaș și fanii FC U Craiova, de la o postare bizară a președintelui oltean: „Să mori tu”

O postare ciudată pe Facebook a președintelui Marcel Pușcaș (FC Universitatea 1948) a provocat un val de comentarii ironice și un adevarat scandal intre...

Scandal între Marcel Pușcaș și fanii FC U Craiova, de la o postare bizară a președintelui oltean: „Să mori tu”
Sursa foto: www.prosport.ro

O postare ciudată pe Facebook a președintelui Marcel Pușcaș (FC Universitatea 1948) a provocat un val de comentarii ironice și un adevarat scandal intre conducător si fani.

Puşcaş, care e la al doilea mandat la gruparea din Bănie din mai 2021, a mai activat în cadrul clubului din Bănie, fiind preşedinte din noiembrie 2018 până în iulie 2020.

Unul dintre suporteri, Gabriel Voicu, l-a întrebat pe Facebook: „O demisie ceva?”. Fostul oficial federal l-a „tamponat”. „A ta, de pe pagină”

Scandal între Marcel Pușcaș și fanii FC U Craiova, de la o postare bizară a președintelui oltean: „Să mori tu”

„Avem cel mai slab lot din Liga 1 și cea mai slab pregătită conducere”, i-a scris și Marius Steff. „Să mori tu!?”, a fost replica dură din partea lui Pușcaș.

În plus, la 12 zile de la intrarea în noul an, Marcel Pușcaș le-a urat „La mulți ani” fanilor lui FC U Craiova 1948. Suporterii l-au ironizat imediat.

„Bre nea Marcele, ce la mulți ani?, A trecut Anul Nou, sfantul Ion, tot”, i-au răspuns tăios fanii.

Marcel Puşcaş (60 ani), fost internaţional (o selecţie), a jucat în cariera sa ca mijlocaş ofensiv la FC Bihor, Steaua şi Rapid, iar apoi a fost antrenor şi conducător de club. După 21 de etape în Liga I, FC U Craiova ocupă locul 14 în clasament, cu 19 puncte.

Nicolo Napoli, la 8-lea mandat la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a semnat un contract cu echipa de fotbal FC U Craiova 1948 valabil până în vara acestui an, cu posibilitatea de a-şi prelungi înţelegerea cu încă un an.

FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu, rămăsese fără antrenor principal, după ce a încheiat colaborarea cu Eugen Trică, la data de 11 decembrie 2021. În acest sezon, FC U Craiova a avut deja trei antrenori principali, Adrian Mutu, Flavius Stoican şi Eugen Trică, încheind anul cu secundul Dan Vasilică în postura de interimar.

Aceasta va fi al optulea mandat al lui Napoli la FC U Craiova. Italianul o pregătise ultima oară pe Politehnica Iaşi, cu care nu a reuşit să evite retrogradarea la finalul sezonului trecut.

 

The post Scandal între Marcel Pușcaș și fanii FC U Craiova, de la o postare bizară a președintelui oltean: „Să mori tu” appeared first on Prosport.