Simona Halep a impresionat lumea tenisului înainte de Australian Open: „O văd în finală!”

Simona Halep a impresionat în acest debut de an și s-a impus la Melbourne, iar Alize Lim crede că românca este capabilă să prindă finala de la Australian...

Simona Halep a impresionat lumea tenisului înainte de Australian Open: „O văd în finală!”
Sursa foto: www.prosport.ro

Simona Halep a impresionat în acest debut de an și s-a impus la Melbourne, iar Alize Lim crede că românca este capabilă să prindă finala de la Australian Open.

Jucătoarea din Franța va analiza primul Grand Slam din 2022 și a dezvăluit una dintre predicții: Simona Halep, în ultimul act la Australian Open.

Simona Halep va debuta marți dimineață la Australian Open 2022, împotriva polonezei Magdalena Frech (105 WTA). Sorana Cîrstea (38 WTA) și Irina Begu (58 WTA) vor juca în aceeași zi cu Simona meciurile din primul tur, având în vedere că cele trei se află pe aceeași jumătate de tablou.

Simona Halep, văzută în finala Australian Open: „A avut o reacție de campioană!”

Româncele iau cu asalt turneul de la Australian Open, iar Simona Halep, una dintre favoritele la câștigarea trofeului, a mai primit o zi de odihnă din partea organizatorilor, după ce a triumfat duminică la WTA Melbourne 1. Cu moralul la cote înalte, fostul lider mondial a impresionat lumea tenisului.

„Chiar ieri am oferit un interviu în care am făcut câteva predicții și am pus-o pe Simona Halep în finală. Am admirat cu adevărat modul în care ea a revenit pe teren acum, la începutul acestui an, după un an greu, după o accidentare dură. A avut o reacție de campioană în adevăratul sens al cuvântului la primul turneu din acest an.

Cred că Barty i-ar putea pune Simonei cele mai multe probleme. Este o jucătoare senzațională, e foarte încrezătoare și are toate armele la dispoziție în fiecare meci, motiv pentru care este un adversar foarte dificil. De altfel, cred că finala pe care am prezis-o este Barty – Halep, vom vedea”, a declarat Alize Lim, conform EuroSport.

The post Simona Halep a impresionat lumea tenisului înainte de Australian Open: „O văd în finală!” appeared first on Prosport.