Tinerii ecologisti - Asociatia “Change Your Lifestyle for You"

Asociatia “Change Your Lifestyle for You”, a derulat, proiectul „Tinerii ecologisti” in perioada 20 septembrie - 19 noiembrie 2021, activitatile desfasurandu-se in judetul Vrancea proiect, finantate de Directia Judeteana de Sport si Tineret Vrancea

Tinerii ecologisti - Asociatia “Change Your Lifestyle for You"
Sursa foto: Asociatia “Change Your Lifestyle for You"
Tinerii ecologisti - Asociatia “Change Your Lifestyle for You"
Tinerii ecologisti - Asociatia “Change Your Lifestyle for You"
Tinerii ecologisti - Asociatia “Change Your Lifestyle for You"

Comunicat de presă - Focsani, 20 noiembrie 2021

Dl. Grozavu Florin - Presedinte

„Tinerii ecologisti”

Prin derularea acestui proiect, ne-am propus, de a promova un comportament ecologic care sa ajute la schimbarea atitudinii societății fata de mediul înconjurator pentru care suntem responsabili cu toții!

Workshop-ul „Tinerii ecologisti” desfășurat în cadrul proiectului de tineret „ Tinerii ecologisti”, le-a propus tinerilor timp de 3 zile să intre în aventura cunoașterii si a informării despre politicile de mediu nationale si ale UE. În cadrul workshop-ului s-au definit concepte precum: asigurării unui mediu cât mai curat și sănătos, legislatia pentru protectia mediului, să le dezvolte creativitatea prin reutilizarea creativă a unor deșeuri; dar și a dezvoltării spiritului civic și a încurajării voluntariatului.

În cadrul proiectului „Tinerii ecologisti”, au avut loc 3 acțiuni de ecologizare in judetul Vrancea. Activitatile a avut ca scop conștientizarea importanței unui mediu mai curat, creșterea interesului pentru activitățile de ocrotire a mediului precum și promovarea regulilor de protejare și respectare a mediului.
Dincolo de efectul imediat al proiectului „Tinerii ecologisti”, și-a propus și să contribuie la conștientizarea, în rândul tinerilor din judetul Vrancea, a importanței asigurării unui mediu cât mai curat și sănătos, dar și a dezvoltării spiritului civic și a încurajării voluntariatului.
Păstrarea curățeniei în comunitate tine de educație și este primul pas pentru respectarea reciprocă a membrilor comunității.

Pentru ca acest proiect să se materializeze, parteneri principali au fost :
Liceul Teoretic "Ioan Slavici" Panciu
Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu
Muzeul Etnografic Paltin,
Școala Postliceală Sanitară "Vasile Alecsandri" din Focșani,

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
Departamentul comunicare și relații publice
Tel: 0728064206
E-mail: [email protected]
Web: www.lifeforyou.ro